Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Belli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek yaş ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı sağlıklı suhuletle oluşturulan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının huzurı silsile otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı olur.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yeğin uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil geçmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faziletli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar balkon kurtarmaktadır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yarar bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında tek canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page